Vragen? Bel ons: +31 544371059

 

 

Over ons

 GiftHouse International te Bavel, heeft de laatste jaren grote sprongen gemaakt om nog betere service te kunnen geven als leverancier van relatiegeschenken en premiums.

Of het nu gaat om USB sticks, caps of balpennen, veel van deze artikelen kunnen wij volledig in uw eigen huisstijl laten maken.

Sinds 2011 zijn wij ook actief vanuit ons eigen kantoor in Hong Kong om onze klanten nog beter te bedienen. Wij leveren niet alleen in Nederland maar ook in grote delen van Europa waaronder België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk. Sinds 1975 zijn wij met behulp van ons internationale netwerk continu opzoek naar nieuwe ideeën.

Wij importeren direct vanuit landen als China, Taiwan en Hong Kong, maar hebben ook jarenlange contacten met leveranciers uit onder andere Duitsland, België, Engeland en uiteraard Nederland.

Een groot assortiment aan relatiegeschenken en premiums, aangevuld met "specials", die speciaal voor uw bedrijf worden bedacht en geproduceerd, zorgen er voor dat u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten.

Waar kunt u ons vinden?

GiftHouse Relatiegeschenken is gevestigd in het bourgondische Bavel. Wij leveren niet alleen in Nederland maar ook in grote delen van Europa waaronder België, Luxemburg, Duitsland en Oostenrijk.

Tevens beschikken wij over een service die niet ophoudt na het leveren van de artikelen. Voor fulfilment en warehousing bent u ook bij ons op het juiste adres.

GiftHouse zoekt voortdurend naar relatiegeschenken die van uw klanten relaties maken

 

GiftHouse International BV

GiftHouse International BV
Dijkbeemd 6
4854 MZ Bavel
Nederland

Telefoonnummer: +31 544371059
Website: www.gifthouse.nl
E-Mail: infonospamplease@nospampleasegifthouse.nl

Eigenaar: Karel Jan Overbeeke
KvK nummer: 64261875

BTW nummer: NL855589899

Bank informatie

Rekeninghouder: GiftHouse International BV
Bank naam: SNS Bank
SWIFT: SNSBNL2A
IBAN: NL96 SNSB 0926 2512 36

U kunt ons op werkdagen bereiken via ons telefoonnummer: +31 544371059 of stuur ons een email naar infonospamplease@nospampleasegifthouse.nl. Ook kunt u via ons contact formulier helemaal rechtsonderaan de website een bericht toezenden.

Back to top